0908 711 112

Na prenájom luxusný 4 izbový byt v novostavbe, mestská vila s 2 terasami, garážou, Staré mesto, Kráľovské údolie

Cena:
2 500,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Kráľovské údolie
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
Úžitková plocha: 186 m2
Stav objektu: novostavba
Poschodie: 2 / 2
Garážové státie: Áno
Garáž: Áno
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:áno
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:882

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na prenájom luxusný priestranný slnečný byt s výhľadom 360° pre náročného klienta .

Nachádza sa v lokalite Bratislava I, Staré mesto, na Hradnom kopci pod Bôrikom, Kráľovské údolie

Byt sa nachádza v novostavbe v mestskej vile na najvyššom podlaží (2.podlažie s výťahom) s nádherným výhľadom na Dunaj a Rakúsko.

Orientovaný je na južnú stranu. Celkom má nájomca k dispozícii 186 m2.

Rozloha bytu 126 m2, rozloha príslušenstva 15 m2, rozloha terás 45 m2. Celkom 186 m2.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 4 izbový byt: obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa rodičov, detská izba, pracovňa, WC s umývadlom, kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou, WC. Byt má dve terasy s podlahou z tropického dreva (veľká južná terasa, malá terasa ). Rok kolaudácie 2016. V dome je výťah.

Byt sa ponúka ako čiastočne zariadený. Kuchynská linka je z amerického orecha a s žulovou doskou, vybavená vstavanými spotrebičmi: práčka, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, odsávač pár, indukčná varná doska (Siemens), samostatne stojaca americká chladnička značky LG.  Kuchyňa je otvorená a prepojená s obývačkou. V obývačke je kozub. Zariadenie ako je na fotkách ostáva . Jedálenský stôl s 6 stoličkami.  V obývačke je sedacia súprava so stolíkom, TV, TV stolík. Skrine sú v spálni. V detskej izbe je detský nábytok a skrine v detskej izbe.

Ďalšie vybavenie: Internet / TV satelit - Klimatizácia vo všetkých miestnostiach. - Alarm. - Kamerový systém. - Centrálny vysávač. - Vonkajšie elektrické hliníkové žalúzie. - Svietidlá. - Interiérové dvere z amerického orechu. - Drevené dubové podlahy. - Siete proti hmyzu. - Veľkoformátové hliníkové okna s izolačným trojsklom. - Bezpečnostné vstupné dvere.

VÝHODY: Byt sa nachádza v  slepej tichá ulica.  Poskytuje absolútne súkromie a bezpečnosť. Vzdialenosť do absolútneho centra Bratislavy 1,9 km, 2 zastávky k mostu SNP, 1 zastávka na Kapucínsku, 25 minút pešo.  Vzdialenosť na zastávku mestskej dopravy 300 m.  Vzdialenosť k Dunaju 400 m.  Rýchle napojenie na diaľnicu.

PARKOVANIE: K bytu sú k dispozícii 2 parkovacie státia v garáži. Bezproblémové parkovanie pre návštevy na ulici. V byte sú samostatné merače na energie. Byt má samostatný samostatný vstup. V byte sú použité kvalitné materiály a je nadštandardne riešený.

Cena nájmu je 2 500 €/mesiac + energie cca 160EUR/mesiac.

Byt volný od 1. 10. 2021.

Byt je vhodný pre náročného nájomníka, pre rodiny diplomatov alebo managerov čo hladajú súkromie, bezpečie a blízkosť centra.

Kontaktujte ešte dnes 0908 711 112, 0915 959 137, office-ZVNC-112reality.sk, www.112reality.sk

Spacious 3-bedroom apartment is located in the newly built house on the Castle Hill on Kralovske udolie Street, Bratislava- Old City. The apartment is south-oriented, situated on 2nd floor with lift and a magnificent view of the river Danube and Austria. The total floor flat area is 186m2. DISPOSITION: The apartment consists of an open plan living room with fireplace and kitchen, master bedroom, childrens room, office, bathroom with shower, tub, toilet and a separate toilet with sink. The apartment comes with two terraces with tropical wood floor (large south terrace, small terrace) accessible from the living room and childerns room. The apartment is offered for rent furnished based on agreement and its equipment includes kitchen with appliances including washing machine, dishwasher, microwave oven, electric oven, induction hob (Siemens) and fridge LG. The apartment is also equipped with air conditioning, alarm, quality wooden floor and large format windows with external electric blinds.

PARKING:  2 parking spaces in the garage. Quiet location near the city center offers quality living for demanding clients with excellent amenities and transport links to the highway. Call us today 00421 908 711 112, 0421 915 959 137, office-ZVNC-112reality.sk, www.112reality.sk

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Jana Moriconi
Telefón:0908711112
E-mail:jana.moriconi-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2