0908 711 112

112reality - Na prenájom 3 izbový byt s krbom v tehlovom dome, 2 balkóny, Bratislava I, Horský Park, Matúšova

Cena:
800,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Matúšova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Úžitková plocha: 95 m2
Stav objektu: novostavba
Poschodie: 2 / 2
Vonk. park. miesto: Áno
Garáž: Áno
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:áno
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:vyhradené parkovanie
 
ID inzerátu:617

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom 3 izbový byt v blízkosti Horského parku v lokalite Bratislava I, Staré Mesto, Matúšova ul

Byt má rozlohu 95m2 + dva  balkóny 10m2. Nachádza sa na 2 poschodí z 2 tehlového domu, má 2 balkóny, je po rekonštrukcii, kompletne nanovo zariadený, pekný svetlý a s možnosťou hneď bývať.

Izby sú nepriechodné, kuchyňa je spojená s jedálňou, byt má samostatné plynové kúrenie, v obývačke je krb, na chodbe stavané skrine, v jednej z izieb manželská posteľ, v druhej izbe manželská posteľ, chladnička, varná doska, rúra na pečenia, umývačka riadu, vysávač, práčka....samostatné WC a kúpeľňa – vaňa, obývačka orientovaná na JZ, spálne orientované do záhrady, komora, priechodný šatník.

K dispozícii parkovacie miesto.  Dom je zateplený, byt sa nachádza vo vile pri Horskom parku s výhľadom na Kramáre a Kolibu, neďaleko zastávka trolejbusu a mezinárodná škola Cambrige International School. Vhodné maximálne pre 4 osoby. Platobné podmienky pri podpise zmluvy jedno mesačné nájomné dopredu + kaucia + provízia pre RK.

Byt má samostatné plynové kúrenie s prípravou TÚV, dom je zateplený. V dome sú tri byty, každý má samostatný vchod. K dispozícii je parkovacie miesto na vlastnom pozemku. Autobusová a trolejbusová zastávka je vzdialená 300 m od domu v smere Patrónka, Hlavná stanica, Hodžovo námestie. Bezproblémová dostupnosť diaľničného pripojenia do 3 min. v smere Praha/Brno, Viedeň/Budapešť, Žilina/Nitra.

Skvelá cena: 800 EUR/mesiac + záloha na energie 150 EUR / mesiac (voda, plyn, elektrina, odvoz smetí), sa vyúčtováva ročne podľa skutočnej spotreby. V prípade záujmu je možné aktivovať pripojenie na internet a satelit (TV). Byt je voľný a pripravený na prenájom.

kontaktujte ešte dnes Ing.Jana Moriconi 0908 711 112, 0915 959 137, office-ZVNC-112reality.sk, www.112reality.sk

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Jana Moriconi - makler
Telefón:0908711112
E-mail:jana.moriconi-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2