0908 711 112

112reality - Na prenájom moderný zariadený 4 izbový byt s loggiu, pivnica, 2 garážové státia, novostavba, KRAMÁRE

Cena:
1 090,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Ulica: Stromová
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
Úžitková plocha: 112 m2
Stav objektu: novostavba
Poschodie: 5 / 6
Garážové státie: Áno
Garáž: Áno
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:áno
Terasa:nie
Parkovanie:garážové státie
 
ID inzerátu:593

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom kvalitne zariadený 4 izbový byt v lokalite Bratislava-Nové mesto, KRAMÁRE, Stromová ulica

Užitková plocha je 112m2 so zasklenou loggiou, podlahová 102m2. Tento 4-izbový byt v novostavbe Olive na Kramároch, nachádza sa 5. poschodí z 6.

Byt je na tichej strane, otočený smerom na Kolibu. Je presvetlený, novozariadený dizajnovým nábytkom, spotrebičmi, s možným pripojením na internet a káblovú televíziu (v každej izbe). Oddelená denná a nočná časť.

Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi (vrátane umývačky riadu a mikrovlnky). V obývačke sa nachádza luxusná kožená sedačka a LCD TV (106cm). Z obývačky je vchod na balkón. Vnútorné žalúzie a sieťky proti hmyzu sú v celom byte. Veľká kúpeľňa je s vaňou, 2 umývadlami, vybavená práčkou a kvalitným kúpeľňovým nábytkom s dostatočným úložným priestorom. Veľký rolldor je v predsieni a spálni. Spálňa je komplet zariadená tak ako je na obrázkoch. Ďaľšie  2 samostatné izby môžu slúžiť ako spálne, detská, pracovňa, herňa a sú čiastočne zariadené.
Byt je zabezpečený 10 bodovými bezpečnostnými dverami, dom a garáž sú chránené kamerovým systémom. Byt má veľmi dobrú dopravnú polohu; 5min. autom do centra mesta, 5min autom na diaľnicu do Viedne a Prahy. V centre ste za 10min. autobus, trolejbus, tiež je blízko do prírody do 10min. ste na Železnej studničke alebo na Kolibe.
V bezprostrednom okolí sa nachádza: Tesco Expres, lekáreň, detská ambulancia, banka, kvetinárstvo, nemocnica, škola, škôlka, detské ihrisko, priamo v dome veľké detské centrum..

V cene nájmu sú dve parkovacie miesta v garáži a pivničnú miestnosť.

Prenajíma sa v cene 1 090 €/mesiac + energie zálohovo 200 EUR/mesiac. Voľný od 1.7.2019

kontaktujte 0908 711 112, 0915 959 137, office-ZVNC-112reality.sk, www.112reality.sk

We offer to rent a quality furnished 4room apartment = 3 DEBROOMS APARTMANTS in Bratislava-Nové Mesto, KRAMÁRE, Stromova street
Usable area is 112m2 with glazed loggia, floor 102m2. This apartment is in the new building of Olive at Kramáre, is located on the 5th floor of 6th floor.
The apartment is on a quiet side facing Koliba. It is lighted, newly furnished with design furniture, appliances, with internet connection and cable TV (in each room). Separate day and night.
The kitchen is fully equipped with appliances (including a dishwasher and microwave). The living room has a luxury leather sofa and an LCD TV (106cm). The living room has an entrance to the balcony. Internal blinds and insect screens are all flat. The large bathroom comes with a bathtub, 2 wash basins, a washing machine and high-quality bathroom furniture with plenty of storage space. The big rolldor is in the attic and the bedroom. The bedroom is fully furnished as shown. Other 2 separate rooms can be used as a bedroom, a children's playroom, a games room, and are partly furnished.
The apartment is secured by 10 point security doors, the house and the garage are protected by a camera system. The apartment has a very good transport location; 5min. by car to the city center, 5min by car to the highway to Vienna and Prague. You are in the center in 10 minutes. bus, trolleybus, is also close to nature within 10min. You are at Iron Fountain or Koliba.
In the immediate vicinity you will find: Tesco Expres, pharmacy, children's clinic, bank, florist, hospital, school, nursery, children's playground, large children's center ...
The rental price includes two parking spaces in the garage and a cellar room.
It is rented at a price of 1 090 € / month + energy 200 EUR / month. Free from 1.July.2019
CONTACT US TODAY 0908 711 112, 0915 959 137, office-ZVNC-112reality.sk, www.112reality.sk

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Jana Moriconi - makler
Telefón:0908711112
E-mail:jana.moriconi-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2