0908 711 112

112reality - Luxusný 3 izbový byt 191m2 s dvoma balkónmi, s parkovaním a SPA v rezidencii Hlboká, PRE NÁROČNÝCH

Cena:
3 000,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Úžitková plocha: 191 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 2 / 6
Garážové státie: Áno
Garáž: Áno
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:áno
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:garážové státie
 
ID inzerátu:69

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na prenájom luxusné bývanie v Rezidenčnom projekte v centre Bratislavy – časť Palisády. Lokalita je mimoriadne obľúbená vďaka svojej polohe a blízkosti centra mesta, ale zároveň ponúka príjemnú a kľudnú atmosféru. 

Tento výnimočný 3 – izbový nezariadený byt s výmerou 191 m2 s čoho je  33 m2 balkón a 12m2 druhý balkón, sa nachádza v kompletne zrekonštruovanej budove v lokalite Palisády, na 2. poschodí s výťahom.

Byt pozostáva z priestrannej vstupnej haly, obývacej izby prepojenej s vybavenou kuchyňou, jedálenskou časťou, dvoch samostatných spálni, 2 kúpeľní, samostatnej toalety, šatníka/pracovne a veľkej zimnej záhrady (31 m2) prístupnej z obývacej izby.

Byt sa prenajíma nezariadený s možnosťou dozariadenia (dohoda o cene), kompletne vybavenou kuchynskou linkou (zabudované spotrebiče Miele vr. práčky), klimatizáciou, podlahovým kúrením, interiérovými žalúziami a roletami, parkovacím miestom pre jedno auto.

cene nájmu je neobmedzený vstup do wellness SPA (vrátane fitness), recepcia 24/7, parkovacie miesto v garáži

Cena nájmu : 2990 €/mesiac vrátane DPH + energie

Všetky byty v rezidencii sú plne klimatizované byty dvoj až päťizbové apartmány, s obytnou plochou od 80 – 220 m2. Všetky byty spĺňajú maximálny konfort a sú určné prenáročného nájomníka. Podlahové kúrenie je v celom byte. Optický kábel v každom byte. Telefón s interkomunikačným zariadením v rámci budovy a oznamovacím zariadením. Pridelené miesto na bezpečnom podzemnom parkovisku. Vstupnú bránu stráži 24 hodín denne bezpečnostná služba a kamery, vstup bez kľúča.O bezpečnosť rezidentov sa stará 24 hodinová recepcia, resp. stráž. Byty sa prenajímajú nezariadené, avšak so štandardom najvyššej kvality, ktorý zahŕňa drevené parkety v izbách, mramorové podlahy v kuchyni a obývačke, mramorové a keramické obklady v kúpeľni so sanitou. Na mieru vyrobené kuchyne s najmodernejšími zariadeniami Miele. Súčasťou každého bytu je aj moderná kuchynská linka so všetkými spotrebičmi ( chladnička, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka a umývačka riadu). V cene prenájmu budú aj vstavané skrine, ktoré budú postavané v miestach podľa požiadaviek klienta. Každý byt navyše disponuje klimatizáciou a videovrátnikom. Byty sú orientované do uličky, ale aj tichého dvora plného zelene. Každý má balkón, terasu alebo zimnú záhradu. Súčasťou nájmu je aj vstup do Spa centra, ktoré sa nachádza priamo v objekte.

Daľej tu nájdete historickú vinnu pivnicu a reštaurácia Bakchus, pomenovaná podľa rímskeho boha vína, dýcha históriou. V jedinečnej atmosfére a prostredí tu môžete vychutnať tradičné slovenské i korenisté indické jedlá, suši bar,...


Výnimočná atmosféra a vysoký komfort bývania v hitorickej rezidencii, ktorá  Vám poskytnuje súkromie a bezpečnosť.

Kontakt na makléra, ktorý vám rád zabezpečí obhliadku  Ing.Jana Moriconi 0908 711 112, 0915  959 137,office-ZVNC-112reality.sk

Všetky naše ponuky nájdete na stránke www.112reality.sk

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Jana Moriconi - makler
Telefón:0908711112
E-mail:jana.moriconi-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2