0908 711 112

Na prenájom luxusný klimatizovaný 2 izbový byt s loggiou na 8.p, klimatizovaný, parkovanie v garáži, Staré mesto, novostaba Zuckermanel

Cena:
800,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Žižkova
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Úžitková plocha: 60 m2
Stav objektu: novostavba
Poschodie: 8 / 8
Garážové státie: Áno
Garáž: Áno
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:áno
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:1151

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom luxusný  2 izbový byt v lokalite Bratislava-Staré Mesto, Žižkova ulica v novostavbe ZUCKEMANDEL.

Je situovaný na 8.poschodí z 8 v tichej časti luxusného bytového komplexu Zuckermandel, s orientáciou na hradný kopec.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na nábreží Dunaja oproti River parku, v bezprostrednej blízkosti centra mesta /cca min peši /.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, presvetlená obývacia izba spojená s kuchyňou s východom na loggiu, spálňa, kúpeľňa spojená s WC.

Tichá loggia s výhľadom na upravenú zeleň skalného masívu pod Bratislavským hradom je nerušená dopravou na nábreží.
PARKOVANIE:K bytu prislúcha 1 parkovacie miesto v podzemnej garáži a

ÚLOŽNÝ PRIESTOR: pivničná kobka napr. pre bicykle...
Vybavenie bytu dopĺňa klimatizácia, vstavané spotrebiče: indukčná varná doska, chladnička, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, práčka, káblová TV, vysokorýchlostný internet, energeticky nenáročné LED osvetlenie, hliníkové okná s izolačným trojsklom, elektrické žalúzie, bezpečnostné dvere, video vrátnik.

Klimatizovaná obývacia izba je zariadená kvalitnou koženou súpravou, v modernej spálni s priestrannou manželskou posteľou je luxusná šatníková skriňa. Byt je úplne nový, ešte nepoužitý.

Keďže byt je umiestnený na najvyššom poschodí, nie je rušený susedmi.
Súčasťou bytového komplexu je aj príjemná oddychová zóna s reštauráciou, bankou, fitnes centrom, kaderníckym štúdiom, obchodom s potravinami a kaviarňami a prepojenie lávkou s preskleným výťahom s nábrežím Dunaja a River parkom.

V podzemnej garáži sú k dispozícii aj miesta pre návštevníkov. Vchod  do domu je v tichom átriu s parkovou úpravou.

CENA: cena nájmu bytu je 800 €/mesiac + zálohy na energie 200 EUR/mesiac.

Parkovanie v monitorovanej garáži +100 EUR/mesiac

Podrobné informácie o nehnuteľnosti  a obhliadky Vám zabezpečí Ing.Jana Moriconi 0908 711 112, 0915 959 5 137, office-ZVNC-112reality.sk, www.112reality.sk

An attractive apartment in a quiet part of Zuckermandel in Old town We offer a light 2 room flat situated on the top floor (8.) of a building in the new luxury apartment complex Zuckermandel, with a view of the castle hill, on the Zizkova street 21, Bratislava Old Town. The apartment is located in a sought-after location on the Danube riverbank, in the immediate vicinity of the city center. The apartment consists of: an entrance hall, a living room connected to the kitchen with exit to the loggia, a bedroom, a bathroom with WC, loggia. The apartment has 1 parking space in the underground garage, (which is connected with a lift to the apartment) and a cellar space. Apartment equipment: air conditioning, fully furnished kitchen, induction hob, refrigerator, electric oven, dishwasher, washing machine, cable TV, high-speed internet, electric blinds, security doors, video door keeper. There is a leather sofa in the living room, a big wardrobe and a bed size 180 x 200 cm in the bedroom. The flat is new, has not been lived in yet. The apartment complex also has a pleasant relaxation zone with a restaurant, a bank, a fitness center, a hairdressing studio, a grocery store and cafes, and a footbridge with a glazed elevator on the Danube riverbank. Underground garages are also available for visitors. The price for rent is 800 EUR, plus energy backups 200 EUR, plus 100 EUR for garage per month.

 

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Jana Moriconi
Telefón:0908711112
E-mail:jana.moriconi-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2