0908 711 112

112reality - Na prenájom luxusný úplne nový 2 izbový byt, s parkovaním v garáži, Staré mesto, Jozefská

Cena:
1 300,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Jozefská
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Úžitková plocha: 72 m2
Stav objektu: novostavba
Poschodie: 4 / 4
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:áno
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:1068

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na prenájom exkluzívny 2 izbový byt v priamom centre v lokalite Bratislava I, Staré Mesto, na ulici Jozefská. Byt sa nachádza na 4. poschodí z 4 poschodí s výťahom. Výmera bytu je 72 m2+ patrí k nemu lodžia. 

PARKOVANIE: jedno parkovacie miesto je zabezpečené v garáži domu.

STAV BYTU: Byt sa nachádza v novostavbe, ešte nebol obývaný nájomníkom. Bol navrhnutý a zrealizovaný bytovým architektom, preto splní očakávania aj náročného klienta. Prenajíma sa kompletne štýlovo zariadený nábytkom na mieru, dizajnovými kúskami a vybavený vstavanými spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka, umývačka riadu, TV, V celom byte je podlahové kúrenie, stropné kapilárne chladenie a vonkajšie elektrické žalúzie. Vo všetkých izbách je k dispozícii viacfarebné LED osvetlenie na diaľkové ovládanie. Vstup do bytového domu aj do garáže je monitorovaný kamerou a ovláda sa priamo z bytu.. Cena nájmu je 1300,- € vrátane energií + 100,- € možné prenajať parkovacie státie v podzemnej garáži pod bytovým domom.

PLATBY: platí sa mesačne nájomné s energiami 1 300 €/mesiac. Depozit 1300 €, províziu pre RK platí nájomník.

PARKOVANIE: + 100€ / mesiac za podzemné parkovacie státie.

LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Kontaktujte ešte dnes Ing.Jana Moriconi 0915 959 137 , 0908 711 112 , office-ZVNC-112reality.sk, www.112reality.sk

We offer to rent an exclusive 2 room apartment =1 room flat in the center of Bratislava I, Staré Mesto, on the street Jozefská.

The apartment is located on the 4th floor of 4 floors with a lift. The area of ​​the flat is 72 m2 + belongs loggia to it.
PARKING: one parking space is secured in the garage of the house.
The apartment is located in a new building, not yet occupied by tenants.

It was designed and built by a residential architect, so it meets both the expectations of a demanding client.

It is fully furnished with stylishly furnished furniture, design pieces and equipped with built-in appliances - stove, refrigerator, washing machine, dishwasher, TV, floor heating, ceiling capillary cooling and external electric blinds. Multi-colored LEDs for remote control are available in all rooms. Entrance to the apartment house and to the garage is monitored by the camera and is controlled directly from the apartment .. The price of the rent is 1300, - € including energy + 100, - € possible to rent a parking space in the underground garage under the apartment house.
PAYMENTS: Monthly € 1 300 per month. Deposit 1300 €, the tenant pay commission fee for real agency. PARKING :  +100 EUR/month one parkinglace on the grage
LOCATION: The location provides full civic amenities (shops, services, restaurants, cafes, schools, kindergartens, public transport networks). In close proximity there is a shopping center, a playground and a variety of sport activities and walks. Thanks to these advantages, it is one of the most popular places to live in the center of Bratislava.

Contact now Ing.Jana Moriconi 0915 959 137, 0908 711 112, office-ZVNC-112reality.sk, www.112reality.sk

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Jana Moriconi - makler
Telefón:0908711112
E-mail:jana.moriconi-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2