0908 711 112

Na predaj 6 izbový dom, na bývanie pre 2 rodiny, alebo podnikanie a bývanie pod jednou strechou, kvalitná stavba

Cena:
1,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Ulica: xxx
Kategória: Domy a vily
Stav objektu: novostavba
Počet izieb: 6
Úžitková plocha: 283 m2
Plocha pozemku: 315 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:áno
Loggia:nie
Terasa:áno
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:722

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj veľmi dobre dispozične riešený a poctivo postavený dom v lokalite Bratislava-Podunajské Biskupice.

Úžitková plocha domu je 283m2, zastavaná 100m2, pozemku 315 m2. Je trojpodlažný /má 2 n.p a -1 p.p/ . Kolaudácia bola v roku 2008.

V dome sú 3 kúpeľne a 3 WC na každom poschodí jedna/ 2X klasická vaňa, 3X sprchovací kút a 3X WC.  V dome sú dve kuchyne.

V kuchyni je moderná kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka, kuchynský kút. Kuchyňa je spojená s jedálňou a obývačkou.V obývačke je možné mať krb.

Konštrukcia objektu: tehlová, zateplená, komplet podpivničená stavba, dom je obývaný, udržiavaný, vykurovaný, bez chyb,zatekania či vlhnutia. Je celý osadený v betonovej "vani"

Ostatné vybavenie, ktoré ostáva súčasťou domu pri predaji : 2X kuchynská linka ostáva, vstavané skrine, klimatizácia. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Je tu príprava na alarm.

Podlaha je plávajúca v izbách a dlažba v kuchyni, kúpeľniach a WC. Na steny sú stierky. Okná sú kvalitné plastové, sú na jich aj vonkajšie fasádne rolety.

Sedlová strecha.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Úplné podpivničenie s celým priestor je možno využiť ako kancelárie alebo miesto na podnikanie, lebo je vykurované a má okná.  Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, ČOV /v lete pripojenie na novovybudovanú verejnú kanalizáciu/.

Parkovanie: vo dvore  2 autá, pred domom 2-3 autá.  Možnosť dostavať prístrešok.

Výhody: kvalitná stavba kde sa dá ihned bývať, v zastavanej ulici medzi novými rodinnými domami, tiché prostredie, škola, škôlky nablízku, zastávka autobusu, Galileo škola s vyučovacím jazykom anglickým, kompletná infraštruktúra.

Možnosť využitia aj na podnikanie.

Cena nehnutelnosti  v RK

Doporučujem obhliadku. Kontaktujte ešte dnes 0915 959 137, 0908 711 112, office-ZVNC-112reality.sk, www.112reality.sk

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Jana Moriconi - makler
Telefón:0908711112
E-mail:jana.moriconi-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2